miercuri, 29 decembrie 2010

Observaţii personale 8

Dacă de la un concurs nu soseşte printre primii porumbelul favorit, cu rezultate bune de la concursurile precedente, se poate considera pierdut.
De foarte multe ori am păţit aşa.
Probabil s-a îmbolnăvit pe durata transportului, a fost accidentat, prins de uliul, sau pur şi simplu a ieşit din formă.
Este posibil şi un eveniment neplăcut, trecut neobservat de mine în săptămâna anterioară concursului.

3 comentarii:

Corneliu spunea...

Se intampla uneori ca porumbelul favorit, dupa cateva concursuri bune, greseste o data, adica intarzie mult, vine chiar a doua zi. Ce parere aveti despre acea pasare, se poate sa-si fi pierdut increderea ? Va mai putea fi motivata si va mai avea sanse sa performeze bine in continuare, pe parcursul acelui sezonului ? Multumesc.

Szabó Zoltán spunea...

De obicei porumbei favoriti nu întârzie de la curse, ci se pierd definitiv, din păcate.
Dacă totuşi se întâmplă ca să sosească după 1-2 zile şi sunt sănătoase, la următorul concurs iar vin în faţă.
Toate aceste observaţi s-ar pute să fie numai iluzii, sau cazuri unice întâmlpate numai la mine.

Lungu Valentin spunea...

De obicei la o etapa normala(nu catastrofa)daca nu a ajuns acasa porumbelul preferat,adica cel care are clasari si au ajuns altii inaintea lui care nu aveau nicio clasare pana atunci simteam ca ceva nu e in regula si incepea sa mi fie teama ca il pierd si stateam si asteptam si tot asteptam.CAND S A FACUT SEARA SI AM VAZUT CA NU E AJUNS STIAM CA NU L MAI VAD NICIODATA....SI ASA A SI FOST.INTRATI PE SITE UL PORUMBEI-FOND.RO SI CITITI DESPRE PORUMBELUL TANDEMULUI STAN MIRCEA SI ILIE MARIAN...TOT ASA AU PATIT CU UN SUPER ZBURATOR.