sâmbătă, 12 februarie 2011

559107/2008

Este fratele de cuib a femelei descrise mai înainte. Referitor la familia lor mai doresc să spun că erau doi  fraţi şi două surori şi toţi patru au terminat cu rezultate promiţătoare sezonul concursurilor puilor şi concursurile la vârsta de un an. Din păcate, însă anul trecut una s-a întors de la un concurs greu cu aripa ruptă, iar pe un alt frate de a lor l-am pierdut de la un alt concurs de fond. 


Este un porumbel albastru deschis, cu coadă lată, destul de prudent, dar nu sperios. Nu pot să zic că este agresiv cu ceilalţi porumbei, dar a reuşit să ocupe o boxă în compartiment în rândul de sus şi pare destul de mulţumit cu acel loc. La mâncare nu se înghesuie prea tare, dar momentan pare puţin îngrăşat.
Masculul din imagine anul trecut a fost lansat la două concursuri de fond obţinând două clasări şi la doi de maraton, de unde s-a întors a doua zi, fără să se claseze.
Pentru anul 2011 prognostizez rezultate mai bune, sper că se va clasa şi de la maratoane, unde va fi trimis cu siguranţă, dacă nu se va accidenta sau pierde până atunci.

4 comentarii:

panescu spunea...

Buna ziua! Femela cu aripa rupta o mai aveti sau ati cedato cuiva ?Daca o mai aveti si doriti cumva sa o vindeti ?

Szabó Zoltán spunea...

Din pacate a fost luat de uliu imediat ce a inceput sa zboare.

Anonim spunea...

SZabo ur adtam a galamboknak szalmonela elem vakcinat a nyakuk mege borala es ket galambnak lett egy daganat a nyakan aban a helyben ahol meg volt inekciozva, mit tudnek csinalni veluk?Halasz Istvan vagyok Kolojvarol. Koszonom elore.

Szabó Zoltán spunea...

Pt Dl. Halasz: de obicei noduli care apar dupa vaccinare trec si fara nici un fel de tratament dupa 1-2 luni, deci daca nu observati alte semne mai grave nu trebuie sa faceti nimic.
In schimb daca doriti neaparat puteti merge cu ele la un doctor veterinar, care poate opera, vindecand putin mai repede si mai frumos.
Ma scuzati ca v-am raspuns in limba romana (desi e mai greu pt. mine), dar poate si alti sunt confruntati cu asemenea probleme.