miercuri, 9 februarie 2011

791116/2009

Este un mascul albastru din încrucişările de linii amintite mai înainte, deci practic o experienţă promiţătoare, tatăl fiind un porumbel consangvin din incest pe femela Hu23-67489/2003, iar mama una consangvină pe porumbeii mei vechi.
Fotografia este făcută în anul trecut, acum arată un pic mai bine. Este un porumbel cu corpul şi penele lungi, puternic, detul de bătăuş, dar prudent cu mine. Şi el a fost convins toamna că ocupă toate boxele din compartiment, a fost nevoie de intervenţia mea pentru a ajunge la un alt punct de vedere mai paşnic. La ultimul examen când l-am luat în mână, era într-o condiţie optimă, nici prea gras, nici slăbit, dar mi-sa părut un pic corpul şi aripile prea lungi, cea ce este de dorit, dar nici excesurile nu sunt bune, dar aici nici nu este cazul.
In sezonul 2010 la primele cinci concursuri s-a clasat, de obicei nu prea în faţă, dar nici rău, iar din ultimile patru fonduri a reuşit numai unu să claseze, mai trebuia una să aibă norma la fond. De la trei fonduri grele a sosit a doua zi, fapt probabil condamnabil de unii, dar nu şi de mine.
La ce aştept de la el? Sper să facă norma la fond, o să-l trimit la toate fondurile, dar nu şi la maratoane.

Niciun comentariu: