marți, 1 februarie 2011

791129/2009

Este o porumbiţă destul de reuşită. Are un fizic destul de bun, capabil să obţină clasări la fond, dar şi la maratoane.

 
Părinţii ei erau la lotul de zbor şi spun că erau pentru că femela am pierdut-o de la primul maraton din 2010. Aşteptam mult mai mult de la ea, decât mi-a oferit până la urmă. Tatăl ei este un mascul destul de reuşit, însă şi el mai are de demonstrat ce ştie.
Erau două surioare din 2009, iar cealaltă a fost cea mai reuşită obţinând ca şi pui un loc fruntaş de la ultimul şi cel mai lung concurs de pui din 2009, cu un avans destul de considerabil faţă de ceilalţi porumbei din oraş. Din păcate era prea mofturoasă la împerechere şi a rămas fără mascul, pierzându-se mai târziu.
791129/2009 este de mărime mijlocie, tocmai cum trebuie să fie un porumbel de fond, cu ochi frumoşi, destul de blândă, dar nu cerşeşte mâncarea şi se satură repede.
Rezultatele ei erau mai bune la începutul sezonului 2010, de la ultimile două fonduri întorcându-se cu 2, respectiv 3 zile de întârziere. Tot aşa se întâmpla şi cu părinţii ei. Adevărul este că erau şi concursuri foarte grele!
Ce speranţe am de la ea? Cred că va rezista la solicitările propuse pentru ea, deci la concursurile de fond, însă nu ştiu dacă chiar va triumfa, mai degrabă cred că va avea rezultate bune spre mediocru.

Un comentariu:

Anonim spunea...

Si tot nu arata porumbeii cum ar trebuii sa arate chiar daca faceti atatea tratamente, ochii lor spun multe mai exact anumite zone. Starea de sanatate inca lasa de dorit, probabil si voliera sa nu functioneze atat de bine, dar ma opresc nu doresc sa deranjez prea tare.Va doresc un an mai bun.
(activia)